Personvernerklæring

10.11.2017
Slik samler vi informasjon om besøkende til www.npd.no

Statistikk

Vi samler inn vanlig besøksstatistikk for nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruken av nettstedet for å forbedre og videreutvikle innholdet. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev eller melde seg på kurs.

Eksempler på hva nettstatistikken gir oss informasjon om:

  • hvor mange besøkende vi har til sidene
  • hvilke sider som blir besøkt
  • hvor lenge besøket varer
  • hvor de besøkende kommer fra (geografisk by/land)
  • hvilken nettleser som blir brukt
  • hvilke søkeord som blir brukt
  • Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette formålet.

Ingen av opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Informasjonskapslene og statistikken brukes bare i forbindelse med drift og videreutvikling av nettstedet.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du får en e-post fra oss når vi legger ut nyheter eller annen informasjon på nettstedet. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database.

Opplysningene om deg brukes bare til å sende deg nyhetsbrev. Dersom du velger å avslutte abonnementet, blir opplysningene om deg slettet.

Personopplysninger

Enkelte sider på www.npd.no inneholder skjema som sendes inn direkte via nettstedet. Personopplysninger som samles inn via slike skjema brukes bare i forbindelse med behandling av innsendte skjema, og gir oss oversikt over hvor mange som har brukt skjemaene.

Personvernombud i Oljedirektoratet

Siden Oljedirektoratet er en offentlig myndighet, har vi opprettet et eget personvernombud i virksomheten. Vårt personvernombud er Gunnar Mån Østebø. Ta kontakt med vårt personvernombud om Oljedirektoratets behandling av personopplysninger, og da i hovedsak knyttet til personopplysninger om deg.