Personvernerklæring

10.11.2017
Slik samler vi informasjon om besøkende til www.npd.no

Statistikk

Vi samler inn vanlig besøksstatistikk for nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Vi bruker denne informasjonen til å analysere bruken av nettstedet for å forbedre og videreutvikle innholdet. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev eller melde seg på kurs.

Eksempler på hva nettstatistikken gir oss informasjon om:

  • hvor mange besøkende vi har til sidene
  • hvilke sider som blir besøkt
  • hvor lenge besøket varer
  • hvor de besøkende kommer fra (geografisk by/land)
  • hvilken nettleser som blir brukt
  • hvilke søkeord som blir brukt
  • Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette formålet.

Ingen av opplysningene blir brukt til å identifisere enkeltpersoner. Informasjonskapslene og statistikken brukes bare i forbindelse med drift og videreutvikling av nettstedet.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du får en e-post fra oss når vi legger ut nyheter eller annen informasjon på nettstedet. For at vi skal sende e-post til riktig abonnent, må du registrere navn og e-postadresse. Disse opplysningene lagres i en egen database.

Opplysningene om deg brukes bare til å sende deg nyhetsbrev. Dersom du velger å avslutte abonnementet, blir opplysningene om deg slettet.

Del-/tipstjenesten

Delingstjenesten kan brukes til å dele artikler fra nettstedet. Opplysninger om deling logges ikke.

Personopplysninger

Enkelte sider på www.npd.no inneholder skjema som sendes inn direkte via nettstedet. Personopplysninger som samles inn via slike skjema brukes bare i forbindelse med behandling av innsendte skjema, og gir oss oversikt over hvor mange som har brukt skjemaene.