Følger med feltene

17.11.2011
Mye ansvar og en bratt læringskurve er noe av det som gjør det spennende å jobbe i Oljedirektoratet mener feltutvikler Rannveig Storebø.

Rannveig StorebøStorebø er utdannet som sivilingeniør fra Universitetet i Stavanger, fra linja offshoreteknologi. I Oljedirektoratet begynte hun like etter studiene.

”I OD får hver medarbeider ansvar, selv om han eller hun ikke har ”30 år på baken”. Det betyr at man som nyansatt har en veldig bratt læringskurve,” sier Storebø:

”Dessuten får du en unik mulighet til å opparbeide deg kjennskap til aktivitetene på hele norsk sokkel.”

Rannveig Storebø arbeider med aktuelle prosjekter i Nordsjøen. Det kan være prosjekter på olje- og gassfelt som er i produksjon og utbygging av nye felt.

”Blant annet har jeg fulgt prosjektet Gjøa siden det ble godkjent av myndighetene til det begynte å produsere,” forteller hun.

Siden hun også er koordinator for fagnettmiljøet for alle i OD som jobber med feltutbygging, har hun oversikt over den faglige utviklingen til hver enkelt medarbeider:

”Jeg ser til at vi har den rette kompetansen til å utfordre selskapene innenfor feltutbyggingsprosjekter,” sier Storebø, og legger til at det ikke bare er faglige utfordringene som gjør at hun trives i OD:

”Vi har et veldig godt miljø blant unge ansatte, og vi finner på kjekke ting sammen – både i og utenfor arbeidstiden.