Seks om Force

01.02.2013 150 geologer var med på konferansen "Norway- East Greenland conjugate margins", som ble avviklet 30. og 31. januar. Tilbakemeldingene på arrangementet er gode.

 


Laila Elisabeth Pedersen, letegeolog i Suncor Energy Norge

Laila Elisabeth PedersenDet faglige programmet er variert og bra, kombinasjonen med foredragsholdere fra industri, myndigheter og forskningsmiljøer er spennende. Det sosiale er også bra, det er nyttig å treffe andre som holder på med det samme. Jeg har vært på flere Force-arrangmenter tidligere, og har hatt godt faglig utbytte av det. Samlingene er ofte intensive og går over to dager, det passer meg bra.


Erik Lundin, letegeolog i Statoil

Erik LundinFokuset på denne konferansen er godt programmet er variert og det er høyt nivå på foredragene. Jeg har vært med på arrangementer i regi av Force tidligere, men det er noen år siden sist. Siden jeg jobber med Nordøst-Grønland nå, og tidligere har jobbet med Midt-Norge, er det nyttig å være her. Jeg har lært mye.


Erling Borgfjord, letesjef i VNG Norge

Erling BorgfjordArrangementet er veldig bra, med solide og faglig sterke foredragsholdere som formidler mye ny kunnskap. Programkomiteen fortjener ros! Det skjer ting hele tiden, og man blir aldri utlært i dette faget. Særlig er det spennende å høre om Øst-Grønland, som er kolossalt viktig for å forstå geologien i Midt-Norge og Barentshavet. Jeg har vært på svært mange arrangementer i regi av Force, og jeg ledet også nettverksgruppen for strukturgeologi fra 2003 til 2010. Force er bra, med gode konferanser og feltturer. Arrangementene er en god møteplass for industri og myndigheter.


Oskar Fjeld, letesjef i Skagen 44

Oskar FjeldJeg synes programmet på denne konferansen er faglig interessant, selv om jeg ikke jobber med Grønland. Men kunnskap om geologien på Grønland er viktig for å forstå Barentshavet og Midt-Norge. Det er mye nytt fra Grønland, for eksempel seismikk og grunne boringer. Jeg lærer mye. Samarbeidsforumet Force er nyttig for meg, jeg har deltatt på mange arrangementer, og de har vært bra.l


Morten Bjerager, Geological survey of Denmark

Morten BjeragerDenne konferansen er virkelig en stor øyenåpner, det er spennende å lære mer om sammenhengen mellom onshore Grønland og offshore Norge. Det er også viktig kontaktflate, det er spennende å møte folk som er interesserte i ens arbeid. Jeg arbeider i Danmark, så det er det første arrangementet jeg er på i regi av Force. Mitt inntrykk er at Force er et fint initiativ, og at både industri og myndigheter har nytte av å delta på arrangementene.


Stig-Morten Knutsen, letesjef i Nunaoil

Stig-Morten KnutsenDette er et spennende arrangement med gode forelesere, og jeg setter pris på at Oljedirektoratet inviterte meg. For oss som arbeider med Grønland er det interessant å se på bindingene på tvers av Atlanterhavet. Tidligere har jeg jobbet med norsk sokkel, og da deltok jeg på Force-arrangementer. Dette er det første etter at jeg begynte i Nunaoil. Jeg har hatt faglig nytte av å være med på seminarer og konferanser i regi av Force, og det har også vært en god arena for nettverksbygging.

 

  • Les mer om konferansen her >>

 

Oppdatert: 01.02.2013