Justering av skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten (PC) eller Cmd-tasten (MAC) nede og trykk på "+" for å forstørre eller "-" for å forminske.

Nye ledere i OD

17.11.2014 I dag, 17. november, trer Oljedirektoratets nye ledergruppe i funksjon. Justeringen av organisasjonen innebærer at OD får flere ledere og går fra to til tre ledernivåer.

Oljedirektoratets nye ledelse

Oljedirektoratets nye ledelse

 

«Den viktigste årsaken til endringene er at vi ønsker å bedre lederkapasiteten. OD har fått flere oppgaver de siste årene, og vi er blitt flere medarbeidere,» sier oljedirektør Bente Nyland.

«Mer enn ti år er gått siden vi som første statlige etat innførte en flat, lagbasert organisasjon. Den holder vi i hovedsak fast på.»

Fire direktører rapporterer direkte til oljedirektør Bente Nyland. Det er Sissel Eriksen (Leting), Ingrid Sølvberg (Utbygging og drift), Kjell Agnar Dragvik (Analyser og rammer) og Inger Lise Strømme (Dataforvaltning og organisasjon). Disse utgjør fra i dag ODs strategiske ledergruppe.

Tolv underdirektører utgjør ODs operative ledelse. Det er Stig-Morten Knutsen (OD Harstad), Oddny Svendsen, Wenche Tjelta Johansen, Tomas Mørch, Kjetil Aasoldsen, Kalmar Ildstad, Øyvind Kirkhus, Arne Holhjem, Kirsti Veggeland, Gunnar Mån Østebø og Maria Juul. Den siste stillingen, som er underdirektør for systemutvikling og IKT, er ikke besatt.

Oppdatert: 08.12.2015