Oljedirektoratet på ONS

22.08.2016 Oljedirektoratet (OD) er til stede på oljemessen ONS i Stavanger 29. august til 1. september. OD har felles stand med Olje- og energidepartementet (OED).

På standen til OD og OED, som er nummer 810 i Hall 8, er kunnskapsforvaltning på agendaen. På standen møter du folk fra begge etatene.

Standen utformet som et klassisk bibliotek fra Victoria-tiden. Biblioteket er et bilde på den moderne kunnskapsbanken.

Myndighetene har data, informasjon og resultater fra all petroleumsaktivitet på sokkelen. Dette ligger synlig på myndighetenes nettsteder og er lagret i innholdsrike databaser. Det aller meste av informasjonen er tilgjengelig for alle. Dette er unikt for norsk sokkel – både omfanget av data og åpenheten.

Data og kunnskap ligger til grunn både for norsk petroleumspolitikk. En god forvaltning av ressursene på norsk sokkel kommer hele Norge til gode.

På myndighetenes ONS-stand er det 3000 bøker, som tilhører biblioteket i Stavanger, og flere dataskjermer der publikum kan hente fram informasjon.

Er det noe du lurer på, vil si eller diskutere knyttet til forvaltning og deling av data og kunnskap, er det flott om du stopper ved standen.

Oljedirektør Bente Nyland deler ut ODs IOR-pris på konferansens andre dag, tirsdag 30. august. Dette er tredje gang prisen deles ut på ONS.

Ingrid Sølvberg, ODs direktør for utbygging og drift, holder foredrag om framtiden på norsk sokkel mandag 29. august. Det skjer i Centre Court i Hall 9 klokka 12.35.

Husk å ta med deg et eksemplar av ODs nye sokkelkart, 10.000 eksemplarer skal ut i løpet av ONS-uka.

ProContra har utformet myndighetenes stand i samarbeid med ODs prosjektlag for ONS.


Hjertelig velkommen!

 

Skisse av standen til OD og OED, som er nummer 810 i Hall 8

Skisse av standen til OD og OED, som er nummer 810 i Hall 8.

Oppdatert: 12.01.2017